Onze werkwijze

Hoe gaan we om met uw gegevens?

Elke klant en elke kandidaat kan bij ons rekenen op een aanpak op maat. Wij geloven namelijk oprecht in het goede en het unieke van elke mens. Iedereen is anders. En wat je uniek maakt je als persoon maar ook als bedrijf, maakt je sterker.

Wat kan je als werkzoekende of coachee verwachten?

Tijdens de kennismaking lichten onze Select Consultants heel duidelijk het programma toe zodat je weet wat jou te wachten staat.

Een sollicitatie procedure, zowel voor onze interne als externe functies, bestaat uit een kennismakend en competentiegericht interview dat nog verder kan worden aangevuld met specifieke testen of vragenlijsten naargelang de functie. De resultaten nemen we uiteraard met jou door. Dit is sowieso nuttige bagage voor je verdere carrière. 

Volgend op deze fase bezorgen we een rapport en CV aan potentiële werkgevers. Ook het nagaan van eventuele referenties die jij ons bezorgde gebeurt in deze fase. Dat overleggen we voordien eerst met jou.

Een coaching of loopbaantraject bij Select is steeds anders aangezien wij ons volledig afstemmen op uw behoefte. Dit alles wordt ondersteund door wetenschappelijke modellen & tools. Meer informatie daarover krijg ja van onze consultants of op onze website.

Gedurende heel ons traject gaan wij uiterst zorgzaam en discreet om met de data die jij ons bezorgt. Meer informatie hierover kan je vinden in onze privacy policy.

Hoe helpen we onze klanten verder?

Select ziet elke samenwerking als een partnership waarbij u als opdrachtgever met uw nood centraal staat.

Select is een huis van specialisten met passie voor hun job. Naargelang uw behoefte zorgt een specifieke consultant ervoor dat geen enkel HR vraagstuk onbeantwoord blijft.

Al deze activiteiten worden wetenschappelijk onderbouwd met professionele tools maar dit staat een persoonlijke relatie & maatwerk niet in de weg. We kiezen samen voor de juiste aanpak en gaan ook hier met de grootste zorg en discretie om met de gegevens die u ons verschaft. In ons privacy statement vindt u meer informatie over hoe we dit doen.