Hr-totaaldienstverlener

gepassioneerd door mensen, met kwaliteit voorop

Als gespecialiseerde generalist levert Select expertise op alle hr-vlakken. Van werving tot outplacement, onze consultants zijn experts in verschillende vakgebieden. Wat ze gemeen hebben? Een passie voor human resources en voor de mensen in je onderneming. 

Organische groei sinds 1987

Het verhaal van Select begon in 1987 toen Select Interim werd opgericht in Brussel. In 2004 nam CEO Bart Gonnissen de firma over en in 2005 maakte Interim plaats voor Human Resources. Met die naamsverandering begon ook een heroriëntatie. Select bleef uitzendarbeid aanbieden maar verbreedde zijn focus. Eerst naar selectie en werving in de brede zin. Daarna meer en meer op hr-vraagstukken als loopbaanbegeleiding en outplacement. Dankzij de organische maar strategisch efficiënte groei die Select doormaakte, kunnen ondernemingen vandaag rekenen op een honderdtal experts, gepassioneerd door human resources en de mens, verspreid over een 20-tal kantoren in Nederland, België, Luxemburg en het Midden-Oosten.

Select door de jaren heen

Gespecialiseerde generalist

Select probeert niet zoveel mogelijk cv’s te vergaren. We selecteren de juiste kandidaten en stellen enkel de beste aan u voor. Kwaliteit boven kwantiteit dankzij een diepgaande screening en de focus op de mens in uw onderneming. Daarom staat er geen Select-kantoor op de hoek van elke straat. We werken diepgaand, nemen echt de tijd. Enkel zo kunnen we met grote zorg een langetermijnrelatie uitbouwen met onze klanten en kandidaten. Dankzij de expertise van onze consultants kunnen we onszelf een gespecialiseerde generalist noemen en de middenpositie op de markt behouden.  

Focus op de mens dankzij de mensen van Select

Select heeft zijn groei voornamelijk te danken aan de mensen die er werken. Die zijn één voor één uniek. Toch delen onze consultants allemaal dezelfde passie voor human resources én voor de mens. Aan de hand van hun persoonlijke aanpak leveren ze een kwalitatieve service. Niet alleen bij het werven van uw personeel, maar ook bij tal van andere services zoals coachingstrajecten en loopbaanbegeleiding wordt de discretie en de ervaring van onze consultants gewaardeerd. Dankzij een breed netwerk aan oprecht gepassioneerde experts en een vlotte samenwerking, kunnen we steeds opnieuw kwaliteit leveren.

Select – Quality is performance by Genuine people.