Welkom bij Select

Niet alleen onze consultants zetten de mens op de eerste plaats. Select doet dit ook naar zijn werknemers toe. Open communicatie, opleidingen en toffe collega’s staan op jou te wachten. Wie net dat stapje verder wil zetten in z’n HR-carrière, is bij Select aan het juiste adres. We gaan grondig te werk en staan voor een kwalitatieve service.

Human Resources professionals kiezen bewust voor Select

Ze weten waar Select voor staat en willen het Select-verhaal verder uitbouwen. Zo ook Kevin, een jonge recruiter die zich begin 2018 bij het team in Antwerpen voegde. Lees zijn verhaal hiernaast.

Inzetten op de kandidaat


Human Resources professionals weten waar Select voor staat en willen het Select-verhaal verder uitbouwen. Kevin koos voor Select omwille van de samenwerking en open communicatie tussen de kantoren. Daarnaast wil hij zich ook inzetten voor de kandidaat, waar volgens hem én Select de toekomst ligt.

Consultants delen eenzelfde DNAConsultants bij Select hebben allemaal hetzelfde DNA. Ze zijn behulpzaam, zetten alles op alles voor een goede service, hebben ervaring binnen werving en selectie en kennis van zaken binnen de verschillende vakgebieden. Ze kijken bovendien verder dan enkel rekruteren en denken na over een HR-oplossing die rendeert op lange termijn.

Waarom kiezen HR consultants voor Select? Onze nieuwe kracht, Kevin vertelt

Bekijk onze interne vacatures

Gepassioneerd door HR? Wil je gaan voor kwaliteit? Neem dan een kijkje bij onze interne vacatures en wie weet maak je binnenkort deel uit van team Select.

Er zijn momenteel geen interne vacatures. Bekijk ons volledige aanbod op de Jobsite of solliciteer spontaan.

Interesse om te werken bij Select? Neem contact op met onze hr-dienst

Caroline Michel