Over Select HR?

Gepassioneerd door mensen, met kwaliteit voorop

Select vertrekt steeds vanuit het goede van de mens. We laten geen enkel talent liggen en gaan voor een match die 100 % klopt. Dit zowel voor interim, vaste contracten en projectwerk. Onze consultants nemen graag de tijd om je te leren kennen.  

Wie is Select HR?

Experts verspreid over 30 kantoren

Kwaliteit op maat, vertrekken vanuit de mens en jaren ervaring. Select HR maakt deel uit van Select Group, een familiale onderneming met hoofkantoor te Antwerpen, België, welke diverse HR-dienstverlenende bedrijven overkoepelt die actief zijn in verschillende landen. Met haar verschillende merken kan Select Group een brede waaier aan projectoplossingen en HR-diensten aanbieden.

Word jij onze nieuwe collega?

HR career powered by Select

Select groeit en is voortdurend op zoek naar nieuw talent. Heb je feeling met human resources en zin om samen met andere professionals aan de slag te gaan? Neem dan een kijkje bij onze interne vacatures. 

Werken bij Select Projects

Welkom in een team van professionals

Select Projects maakt deel uit van de Select groep. We houden dus vast aan dezelfde waarde: quality is performance by genuine people. Met ons team van projectmedewerkers ondersteunen we projecten in de Life Sciences, (Petro) Chemicals & Energy, Building & Infrastructure, Rail of Marine & Offshore zoals ook staat op onze website select-projects.nl. Dankzij opleidingen en gerichte begeleiding maak je bij Select Projects werk van je technische carrière. We kiezen samen een project uit en blijven je ondersteunen.
Maak kennis met de Select Group

Select Group is een familiale onderneming met hoofkantoor te Antwerpen, België, welke diverse HR-dienstverlenende bedrijven overkoepelt die actief zijn in verschillende landen. Met haar verschillende merken kan Select Group een brede waaier aan projectoplossingen en HR-diensten aanbieden.

Leer de groep kennen
Maak kennis met onze partners

Select gelooft in het goede van de mens, daarom starten we onze dienstverlening, coaching en rekrutering steeds vanuit de mens. Een filosofie die ook in het DNA van onze partners zit. Select ondersteunt Mercy Ships en Unicef. Maar ook Start To Play Music en Casco Phil. 

Ontmoet onze partners
Onze certificeringen

Bij Select HR hechten we belang aan de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, uitzendkrachten en projectmedewerkers. Daarnaast onderschrijft beroepsfederatie Federgon onze kwalitatieve dienstverlening.

Bekijk onze certificeringen

Nieuws van Select HR