Select, de groep

Bij Select kan u rekenen op ondersteuning en expertise uit heel wat verschillende takken van onze onderneming. Begin 2018 kreeg Select er vier nieuwe partners bij: Peps Interim, iStorm, Xpertize Luxemburg en Marokko. Zo versterken we onze marktpositie als gespecialiseerde generalist. In elke unit wordt focus op een bepaald domein uitgediept om zo, met de hele familie samen een antwoord op alle HR gerelateerde vragen te kunnen bieden. De recente overnames zijn daar een logische next step in.
Select Projects
Select biedt alle contractvormen aan, waaronder ook projectsourcing. In de zusteronderneming Select Projects staat deze vorm van werken centraal. 
Select International
De werking van Select reikt tot ver buiten onze landsgrenzen. Vanuit Dubai verspreiden we onze werking in het Midden-Oosten.
Select Nederland
Select is sinds 2016 ook actief in Nederland. Vanuit Hilversum en 's-Hertogenbosch helpen we klanten met hun HR-vragen.
Select Projects Nederland
Ook in Nederland bieden we projectwerk aan. Vanuit ons kantoor in Rotterdam zoeken we talenten die zich op projectbasis willen inzetten.
Peps Interim is expert in blue collar, die expertise delen ze graag met Select zodat wij in bredere vakgebieden een HR-totaalpartner kunnen zijn.
iStorm is een rekruteringsbureau dat gespecialiseerd is in IT-profielen, dankzij hun expertise kan Select ook in IT een HR-totaalpartner zijn.
Xpertize is net als Select een HR-partner die voor kwaliteitsvolle service gaat. We zetten beiden de mens voorop. Dankzij de overname kan het bereik van Select verder uitbreiden naar België en Marokko.