Onze partners

Select gelooft in het goede van de mens, daarom starten we onze dienstverlening, coaching en rekrutering steeds vanuit de mens. Een filosofie die ook in het DNA van onze partners zit. Daarom zijn we vaste partner van goede doelen Mercy Ships en Unicef. Maar we werken ook samen met Start To Play Music en Casco Phil.
 
Unicef
Unicef is een organisatie die opkomt voor de rechten van het kind. Een van hun belangrijke peilers is onderwijs voor kinderen. Wanneer kinderen kwaliteitsvol onderwijs genieten, kunnen ze later ook op professioneel vlak doorgroeien. Wij geloven net als Unicef in het goede van de mens.
Mercy Ships
Mercy ships verleent medische zorg in ontwikkelingslanden vanop een schip. Ook zij zetten de mens voorop. We steunen vanuit Select hun werking niet alleen financieel, maar proberen ook hun naam extra bekend te maken.
Casco Phil
Casco Phil en Start To Play Music gaan voor meer muziek. Ze willen laten zien dat muziek een bevorderend effect op stressreductie heeft en dat een bedrijf net als een orkest mooie dingen kan realiseren, als het op elkaar is afgestemd.