Solliciteren bij Select

Hoe gaat dat?

1. Solliciteer je vandaag via onze website? Uw sollicitatie wordt bezorgd aan onze expert.

2. Onze expert doet er alles aan om je binnen de werkdag persoonlijk te berichten. Je hoort dan of kort nadien of we je graag persoonlijk spreken. Een eerste kennismaking kan vaak per telefoon doorgaan.

3. Volgende rondes:

Zowel Select als het merendeel van onze klanten zullen tijdens de crisis rond het Coronavirus alle sollicitatiegesprekken online of via telefoon doen. Zo kunnen we een vlotte sollicitatieprocedure garanderen evenals uw en onze gezondheid. 

  • Elke klant en elke kandidaat kan bij ons rekenen op advies en een proces op maat. Het aantal interviews, testen en de tijd die voor jou en voor deze functie nodig zijn, bespreken we tijdens de kennismaking.
  • We voeren concrete tests uit om te bepalen of jouw competenties en profiel en de vragen van je potentiële werkgever op elkaar zijn afgestemd. De resultaten van deze tests nemen we uiteraard ook met jou door. Je haalt er vast nuttige bagage uit voor je verdere carrière.
  • We bezorgen in deze fase ook je CV en eventuele testresultaten aan je potentiële werkgever. Dit doen we echter pas na overleg met jou. Ook het nagaan van eventuele referenties die jij ons bezorgde gebeurt in deze fase. Maar ook dat overleggen we voordien eerst met jou.
  • Uiteraard gaan wij ook uiterst zorgzaam om met de data die jij ons bezorgt. Wil je meer weten over hoe we hiermee omgaan? Je kunt hierover meer informatie vinden in onze privacy policy.

4. Voorstel: Was er een wederzijdse klik? Dan doen wij, samen met onze klant graag een voorstel op jouw maat

5. Welkom! Je kunt bij onze klant rekenen op een warm welkom, na ondertekening van je contract uiteraard.

6. Ook na je start mag je blijven rekenen op Select. Loopt de onboarding zoals gepland? Ben je blij met de nieuwe start? We horen het graag en staan je bij met advies waar nodig.

Wat er met jouw gegevens gebeurt tijdens het sollicitatieproces of de coaching, vind je terug in onze werkwijze.